Безплатен тест „tellmeGen Premium“ при закупуване на тест Panorama пакет премиумПОРЪЧАЙ ТУК!
Начало актуално Зарадвай детето в себе си с -5% от тест Панорама по повод 1-ви юни

Зарадвай детето в себе си с -5% от тест Панорама по повод 1-ви юни

Какво по-хубаво има от детския смях? 1-ви юни е повод за детска радост от години. Всеки родител обича да зарадва детето си с красиви подаръци, разходки и най-вече с ценно време заедно. 

Тази година нека 1-ви юни стане повод за всички бъдещи майки да зарадват детето в себе си, като се убедят, че то е здраво и се насладят на една прекрасна и спокойна бременност. 

По случай денят на детето тест Панорама ще се предлага с -5% отстъпка през целия уикенд (01-ви и 02-ри юни)!

Тест Панорама е един от най-надеждните и безопасни пренатални тестове за установяване на най-честите генетични аномалии при бебето, още от 9-та гестационна седмица. С него можете да разберете и пола на Вашето бебе още от най-ранна бременност.

Бременността може да бъде много вълнуваща за бъдещите родители, но също и да доведе до притеснения, свързани с взимането на важни и добре информирани медицински решения.

Можете да се доверите на Панорама, защото той ще Ви даде резултати с 99.9% точност, на база на които Вие и Вашият лекар можете да вземете важни решения. 

Побързайте и заявете Вашия Панорама тест с -5% отстъпка този уикенд! Подарете си още много детски усмивки и изживейте една лека и спокойна бременност. 

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.