Закупете ваучер на стойност 99 лв. до 9-та седмица и вземете 99 лв. отстъпка
Начало актуално Заяви Панорама онлайн до 9 г.с. и ГРАБНИ отстъпка от 10%

Заяви Панорама онлайн до 9 г.с. и ГРАБНИ отстъпка от 10%

Всички пакети на Панорама се предлагат с 10% отстъпка от цената, за всички бременни дами заявили и платили онлайн Панорама до 9 г.с., за да ползвате отстъпката изследваното трябва да бъде направено – до края на 10-та гестационна седмица –

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМОКОД GEST09

Заявите своя избран пакет ТУК.

Панорама е един от най-точните пренатални ДНК тестове в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс), някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY) и други. 

Приложим още от началото на 9-та гестационна седмица. Необходимо е вземане на венозна кръв от майката, от която се изолира и изследва ДНК материал на плода.
Неговата прецизност е изключително висока – 99.9%.

Панорама комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.

Панорама е препоръчителен при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.

Очакваме ви!

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.