Безплатен тест „tellmeGen Premium“ при закупуване на тест Panorama пакет премиумПОРЪЧАЙ ТУК!

Какво е
Panorama
тест?

Какво е
Panorama тест?

Panorama е надежден и безопасен пренатален тест за установяване на най-честите генетични аномалии при бебето още от най-ранна бременност. Panorama дава информация за наличие на следните състояния при бебето: Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс, триплоидия, микроделеционни синдроми и някой от дефектите свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). С изследването можете да разберете пола на Вашето бебе още от 9-та гестационна седмица.

С помощта на Panorama бъдещите майки могат да си осигурят спокойна бременност или в случай на установяване на генетична аномалия, да направят информиран избор в ранен етап от бременността.

Защо заслужаваш Panorama тест?

Panorama тест е единственият SNP базиран неинвазивна пренатален тест, който дава информация за здравето и пола на плода, още от 9-та гестационна седмица. Бременността може да бъде изключително вълнуваща за бъдещите родители, но също и да доведе до притеснения, свързани с взимането на важни медицински решения. Пренаталните скринингови тестове предоставят генетична информация в ранен етап от бременността, за здравето на бременната и нейното бебе. На Panorama неинвазивен пренатален тест се доверяват 1 от 3-ма АГ специалисти в САЩ, което води до изследване на над 1 милион семейства годишно.

С какво Panorama е по-добър от другите неинвазивни пренатални тестове?

Panorama тест е разработен в САЩ в лаборатория Натера и отговаря на най-високи стандарти за качество и има точност 99.9%, като този процент се базира на над 2 000 000 направени теста.

НИПТ № 1 – вече с изкуствен интелект

Panorama AI използва изкуствен интелект (AI), чрез който „се учи“ от вече обработените от лаборатория Натера над 2 милиона теста. Panorama AI съчетава изкуствения интелект с фирмената SNP-базирана методология на Натера, повишавайки възможността за получаване на резултат в случаи, при които е трудно да се получи такъв.

Запазвайки ненадминатата си точност, Panorama тест намалява значително честотата на случаите, в които не може да бъде даден резултат.

Panorama AI открива повечето делеции 22q11.2 (Синдром на ДиДжордж), включително такива с размери от едва 0,5 Mb.5. Останалите НИПТ са способни да дават резултат само за големи микроделеции – над 2,5 Mb.

Защо Panorama е напълно безопасен?

За Panorama е необходима единствено кръвна проба от майката, за разлика от други изследвания като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и дори загуба на плода.

Всяка бременност заслужава Panorama

„…[НИПТ е] скрининговият тест с най-висока чувствителност и специфичност за често срещаните анеуплоидии…трябва да се обсъжда и предлага на всички пациентки, независимо от възрастта на майката или базовия риск.

Защо да избера Panorama?

Много бъдещи майки се насочват към Panorama по една проста човешка причина: „Искам да съм сигурна!“, защото нищо не струва колкото спокойствието Ви, особено когато предстоят месеци в очакване на най-важното събитие в живота Ви.

За да направите Panorama не е необходимо да са налице рискови фактори, тъй като липсата на специфични индикации в ранен етап на бременността не е гаранция, че бебето няма да бъде засегнато от генетични аномалии.

Избирайки Panorama, Вие избирате съвременен и надежден метод за пренатално проследяване, спокойствието да имате резултат с висока точност без риск от загуба на бебето и удобството да направите изследването в близост до Вас!

НАД 1,3 МИЛИОНА ИЗСЛЕДВАНИ ПАЦИЕНТКИ се довериха на Panorama!

Разберете повече сега на тел: 0885 443 975

човешки
истории

Мариана Попова, един от най-красивите гласове на българската музикална сцена, споделя своя опит и вълнения, свързани с един от най-вълнуващите моменти в живота на всяка жена – бременността и месеците в очакване рожбата да се появи на бял свят!…

нашите
специалисти

АГ специалист, МБАЛ „Надежда“ – гр. София

„Доскоро бременните, които имаха висок риск от раждане на дете с хромозомна аномалия бяха поставени пред дилемата, дали да се подложат на инвазивна прена-тална диагностика, приемайки риск от около 0,5 % за аборт свързан с процедурата или да поемат риск да родят дете с хромозомен дефект.

нашата
мисия

е да осигурим на бъдещите родители несравнимо спокойствие и най-високо ниво на увереност по време на решаващите етапи от бременността. Отдадени на напредъка в областта на генетичната диагностика, ние съчетаваме авангардна технология с глобална мрежа от реномирани лаборатории, за да гарантираме точност, безопасност и надеждност.