Безплатен тест „tellmeGen Premium“ при закупуване на тест Panorama пакет премиумПОРЪЧАЙ ТУК!
Начало актуално Стягайте багажа – морето Ви чака! Уикенд кампания – 5% отстъпка от неинвазивен тест Panorama

Стягайте багажа – морето Ви чака! Уикенд кампания – 5% отстъпка от неинвазивен тест Panorama

Летните уикенди са най-приятни! Някои от вас, може би вече са на морето, други си почиват на хладно вкъщи. Едно е сигурно – по време на бременността, уикендите са прекрасно време да се насладите на времето с партньора си и да се отдадете на приятно вълнение и подготовка в очакване на бъдещото бебе!

Съвсем нормално е, обаче, тези прекрасни съботно-неделни дни да са обвързани и с доза притеснения и въпроси, относно здравето на бебето. В началото на бременността има много въпросителни и много от бъдещите родители дори не смеят да се зарадват на прекрасната новина. 

Точно сега е време да се доверите на специалистите и да се освободите от лошите мисли. Компания NM Genomix иска да предложи за всички вас -5% отстъпка от тестовете на Natera, Panorama – неивазивни пренатални тестове, които са номер 1 по продажби в САЩ и ви дават бързи (до 7 дни), точни (над 99.9% точност), безболезнени и безопасни отговори за здравето на вашето бъдещо бебче! 

С тестовете Panorama, можете да изберете от три пакета, които включват изследване на едни от най-разпространените синдроми, като синдром на Даун, причинени от хромозомни аномалии. 

Изследването протича като се вземе кръвна проба от майката, която се изпраща в специализирана лаборатория в САЩ, партньор на компания NM Genomix, а само до 7 дни вие получавате резултатите си, в които по желание на всички любопитковци, напълно безплатно, може да се разбере пола на вашето бебе. И всичко това още от 9-та гестационна седмица на бременността! 

Не се бавете и използвайте отстъпката от -5% на всички тестове Panorama още този уикенд, за да можете да вземете  информирани решения за бъдещето на вашето семейство и да се насладите на едно приятно и спокойно лято!

А екипът на НИПТ е на разположение за всички бременни и през летните, слънчеви месеци! Покритието ни е в цялата страна и консултантите ни ви очакват.

Заявете своя Панорама през контактната ни форма – https://nipt.bg/

*Промоцията важи от 00:00 – петък срещу събота, до 00:00 – неделя срещу понеделник.

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.