Начало Човешките истории Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

Искам да Ви благодаря от сърце за прекрасното отношение, точността и разбира се, безкрайно съм щастлива за резултата!

Бяхте много любезни и търпеливи да ми обясните целия процес и да ме информирате в момента на излизане на резултата.Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка, докато чака този резултат.Но бих искала и други жени в моето положение да знаят за възможността, която предлагате и за това решение, което би спестило много тревоги, дълго очакване и ненужни страхове.

Не мога да Ви опиша какво е усещането – очакване сякаш на присъда…да разбереш дали детенцето ти е здраво.Колко воля на духа се изисква да не мислиш за най-лошото, да не притесняваш и малкото мъниче, което расте в теб.За тези няколко дни на очакване, това беше една натрапчива мисъл, която ме преследваше каквото и да правех. Сутрин с отварянето на очи, това беше първото, за което мислех – дали всичко е наред? Още малко…Резултатът от втория скрининг при мен беше висок риск за болестта на Даун, с вероятност 1 към 50. Това беше и причината за назначаване на допълнителни изследвания.Радвам се, че избрах този вариант, тъй като не исках да причиня и най-малък риск за бебето, което можеше и е напълно здраво. Не бих си простила впоследствие, ако нещо се случи, в резултат на предприети манипулации.Видях как изглежда бланката за резултати без рискове за бебето на Вашия сайт и повярвайте ми, сънувах я. Колко пъти за тази седмица сънувах, че получавам резултата…беше болезнено очакване, но все пак кратко и най-важното безрисково и за двамата.

Затова Ви благодаря и при следваща бременност ще направя всичко възможно да премина теста на по-ранен етап, още 12-13 седмица, за да си осигуря една спокойна и щастлива бременност в следващите месеци.

Препоръчвам го от сърце на всички бъдещи майки и искам да им кажа, че всички тези аномалии са рядкост, да вярват и да очакват своите здрави бебета!

С пожелание за прекрасен ден и още много резултати като моя!

Сърдечни поздрави!

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.