Начало Човешките истории Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

Бебчето за нас беше много дълго мечтано и чакано. Разбира се думата, която първо идва на ум на човек, видял двете чертички на теста за бременност, е ЩАСТИЕ, но това е прекалено малко и някак недостатъчно да опише емоциите, които преминаха през през нас в онзи момент.

Защо избрахте да направите неинвазивен пренатален тест – Panorama?

Избрахме Panorama първо заради личното ни спокойствие. Той е с точност до 99% и анализите се извършват в лицензирана лаборатория в САЩ За нас беше важно не само бързината, която Panorama също ни предложи, но и качеството на анализа. Смятаме, че човек напълно осъзнава важността и сериозността на генетичните изследвания именно по време на дните, когато изчаква своя резултат. Няма да крием, че този период беше доста напрегнат за нас, както предполагаме е за повечето двойки, чакащи резултатите си. Именно затова сме безкрайно благодарни, че срокът за резултат на Panorama е до 7 работни дни.

Облекчението, което ни донесе е НЕОПИСУЕМО. Буквално и двамата си отдъхнахме. В тези моменти е неизбежно да не те обземе чувство на благодарност и спокойствие, че най-ценното същество за теб е добре! Товарът, който носихме в сърцата си, и чувството на безизходица, изчезнаха за секунди. Онази буца, която беше заседнала на гърлото ни и сякаш ни задушаваше, изчезна от раз – нямаше я, всичко беше НОРМАЛНО! Заляха ни чувства на облекчение, утеха и една неизразима благодарност!

Какво още Ви даде изследването?

Panorama ни донесе и още една страхотна новина „с леко намигване“, а именно, че полът на бебчето, е този, за който тайничко и двамата с партньора ми се надявахме!

Бихте ли препоръчали НИПТ изследването Panorama на Ваши приятелки и близки познати?

Бихме препоръчали Panorama на близки и познати не само заради спокойствието, което носи, но и защото вярваме, че човек трябва да знае какво се случва с детенцето, за което мечтае. Детето е най-удивителното ЧУДО на света и за всеки родител е мисия да му осигури най-доброто бъдеще, знаейки че е направил всичко възможно за неговото благо. Медицината върви стремглаво напред и с развитието си ни дава шанс именно за тази ранна диагностика, която ни предлага Panorama!

НМ Дженомикс, ще сме ви вечно благодарни. Това, което направихте за нас, е повече от пренатална грижа или резултат. Вие ни изпратихте най-съществения отговор в живота ни – този, че момчето ни не е застрашено от генетични заболявания, че ще се роди напълно ЗДРАВО! И че невъзможни неща няма!

Благодарим от цялото си сърце!

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.