Начало актуално Усетете духа на Цветница и Великден като помислите за спокойствието и бъдещето на вашето бебе с отстъпки от -10%!

Усетете духа на Цветница и Великден като помислите за спокойствието и бъдещето на вашето бебе с отстъпки от -10%!

Възползвайте се от -10% намаление от неивазивното пренатално изследване Panorama!

*Намалението важи за периода 26.04.2024 г. – 06.05.2024 г.

Цветница е денят, в който Исус е влязъл в Йерусалим и е бил посрещат от хората с цветя и палмови клонки. В България върбовите клонки се благославят в църквата и се окичват по вратите на домовете за здраве и изцеление.

Великден е един от най-светлите празници в календара. През Великден, светът изглежда по-добър – хората се усмихват повече, улиците са украсени с различни символи на празника, а децата са пълни с вълнение и радост от очакването да видят кой е борецът в борбата с яйцата. В такива дни отново си припомняме колко е важно да ценим времето с близките ни и да сме спокойни, че те са добре. 

Какво е Panorama тест?

Panorama е надежден и безопасен  пренатален тест за установяване на най-честите генетични аномалии при бебето, още от най-ранна бременност. С чувствителност и точност над 99.9% този неиванзивен пренатален тест ще засече генетични аномалии в плода, като:

  • Синдром на Даун,
  • Синдром на Патау
  • Синдром на Едуардс
  • Триплоидия
  • Най-клинично значимите микроделеционни синдроми
  • Дефекти, свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайфелтер, Тризомия Х и Тризомия YYY) 

С Panorama тест можете да разберете и пола на Вашето бебе още от 9-та гестационна седмица! Вземете своя тест с -10% намаление до 06.05.24г. 

Неинвазивният тест Panorama не само предлага точни и безопасни резултати в сравнение с традиционните инвазивни процедури, но също така позволява ранно вземане на решения и подходящо медицинско планиране. 

Panorama е единственият SNP базиран неинвазивен пренатален тест, с който в САЩ се изследват над 1 милион бременни жени годишно и сега вече е на българския пазар, а сега и с преференциална цена за вас.

При традиционните методи се изследват единствено биомаркери на майката, а при Panorama се изолира и изследва директно ДНК на бебето. 

Тестът Ви позволя да направите съвестен избор относно бременността си и да се подготвите за всички потенциални предизвикателства, които могат да предстоят.

Светът е по-добър и по-светъл, когато показваме загриженост и любов към близките ни! 

Това е период, който ни напомня за важността на семейството, традициите и любовта, и ни вдъхновява да бъдем по-силни и по-обединени! Нека да отбележим този празник с усмивки и проява на загриженост към другия, защото това е времето да се насладим на живота и любовта.

Доверете се на опита и експертизата ни!

Осигурете си по-спокоен старт на вашата бременност!

Поръчайте изцяло онлайн на https://nipt.bg

Имате въпроси? Задайте ги на тел. 0885 443 975

Имате въпроси?

Свържете се с нас на посочените контакти.